Eliotts blogg

Eliotts blogg

Äventyr till Helsingborg

FotogalleriPosted by Linnea Tue, April 26, 2011 10:07:22

Under påsken tog vi tillfället i akt att åka på äventyr! Eliott gillar ju att åka tåg, därför ville vi åka lite längre och det fick bli Helsingborg. Där skulle vi besöka Tropikariet och Sofiero slott.

Tropikariet var en riktig hit; hajar, ödlor, ormar, spindlar och apor. Aporna var lösa så det var lite spännande att gå in i deras utrymmen, plötsligt kanske man skulle få en apa sittandes på huvudet! Vi såg också lemurer och surikater. Spännande, tyckte Eliott!

I Sofiero slottspark var det vackert trots att deras rodhodendron ännu inte blommade. Rosorna blommade inte heller men miljön var vacker och vilsam. Stora ytor för Eliott att springa på (men han var lite trött vid det här laget!). I parken hade de gömt påskägg och om barnen hittade ett ägg fick de en godispåse vid utgången. Eliott hittade två ägg och fick två påsar (men han gillade inte godiset så det åt mamman tacksamt upp).

Anders och jag var så imponerade av Eliott! Han sov inte på hela dagen och var ändå glad och pigg på upptågen! Han bar sin lilla ryggsäck själv hela tiden och fastän vi erbjöd oss att ta den så höll han envist fast i den (han hade sitt påskägg som han fått dagen innan i den, tillsammans med några ballonger och sin napp).

  • Comments(0)