Eliotts blogg

Eliotts blogg

Midsommar 2011 i Veiby-Strand

FotogalleriPosted by Linnea Sun, June 26, 2011 21:21:00

Midsommar firade familjen Kirchner på lite olika håll. Anders var tyvärr hemma i Lund med tandvärk. Eliott hade så länge pratat om att få träffa Elsa och Malte och att få cykla ner till vattnet, så Eliott och hans mamma bestämde sig för att åka till det planerade midsommarfirandet hos vänner i Veiby-Strand (utanför Ängelholm).

I Veiby-Strand har Elsas och Maltes föräldrar Pernilla och Mårten ett sommarhus. I år var vi fem vuxna och sex barn. Klockan 12 började vi på Strandföreningens fotbollsplan med dans kring midsommarstången! Riktiga musikanter och en sångerska! Eliott dansade med och var riktigt duktig på alla rörelser. Han fick korv med bröd, mjölk och kanelbulle.

Väl tillbaka i sommarhuset dukade vi fram midsommarlunch. Sen lekte barnen; Eliott studsade studsmatta (det är så kul!), sparkade boll och lekte med alla andra kul saker som finns där. Han ville verkligen INTE prova midsommarkransen när jag ville ta ett foto... Det gick inte ens att locka med att vi skulle skicka fotot till "mommo moffa"; det brukar annars vara det enda som fungerar... :-)!

När vi smält maten var det äntligen dags att cykla ner till vattnet. Eliott trampade på och var så glad!

Tyvärr slutade midsommarfirandet med att Eliott fick feber, så innan grillning, jordgubbar med grädde osv fick vi sätta oss i bilen och åka hem. Eliott sov hela vägen hem och väl hemma i sin säng somnade om snabbt. Gårdagen var han riktigt hängig. Idag (söndag) har han varit pigg som en mört så jag är jätteglad att febern är över.

  • Comments(0)//eliott.bananrepubliken.net/#post345