Eliotts blogg

Eliotts blogg

Utflykt till Skrylle

FotogalleriPosted by Linnea Sat, April 17, 2010 11:29:34

Veckan som varit har jag haft semester. Till onsdagen hade jag planerat utflykt till Skrylle för Eliott och mig. När jag kom tidigt till dagis för att hämta Eliott hade han knappt vaknat efter middagsluren utan satt i frökens knä alldeles yrvaken. Efter ett tag vaknade han till och vi började göra oss i ordning och tog bilen till Skrylle. Vi började med att äta vår medhavda matsäck som var smaskiga pannkakor. Eliott gav en del av sin pannkaka till "pippi", dvs fåglarna.

Naturen är fortfarande brun, löven ligger på marken, träden har inga barr eller löv. Vi stannade och lyssnade och det enda vi hörde var vackert fågelkvitter och ett rofyllt porlande från bäckarna som ligger kring vandringsstigen. Underbart! Vi såg en hel del fåglar men tyvärr varken ekorrar eller nyckelpigor (som Eliott letade speciellt efter).

I Naturum Skrylle tittade vi på olika djurs pluttar, vi tittade på olika löv och små och stora modeller av djur som finns i skogarna runt omkring. När vi kom tillbaka till utgångspunkten lekte vi på lekplatsen och avslutade men en ny omgång pannkakor innan vi åkte hem. Båda var vi trötta och vi hade fått gott som både sol och frisk luft!

  • Comments(0)//eliott.bananrepubliken.net/#post330